"Misschien wel Bouters mooiste boek."

ZOJUIST VERSCHENEN
'Prachtig, meesterlijk, ontroerend, zo herkenbaar', schreven de recensenten. "In een adem uitgelezen." "Wat een bijzonder boek. Het beschrijft hoe het leven van Liesje is nadat zij is geadopteerd. Dit kind ging in mijn hart zitten. Ik kon het boek niet meer wegleggen." Kijk nu op www.bol.com
Op uitzending gemist vind je een radio-interview van een uur over mijn laatste roman. Ga naar omroepnoos.nl ‘boeken met Michel gemist’, de uitzending van 5 december 2018. Maar je kunt natuurlijk ook even naar Nieuwsradio luisteren. Druk dan op het tabblad nieuwsradio 1 en/of 2
Tussen de grote schrijvers. Mooi! Mijn boeken tellen inmiddels meer dan 80.000 lezers. Veel titels waren ook als ebook te koop. Maar de meeste titels zijn intussen uitverkocht en helaas niet meer verkrijgbaar. Tweedehands soms nog wel. En vaak zijn ze te leen bij de Bieb. Mijn laatste roman ’Feliz en de vergeten kinderen van Andaluz’ is nog wel overal te koop.
Signeren van boeken na een lezing over ‘Feliz en de vergeten kinderen van Andaluz’. Een rij van minstens 50 enthousiaste kopers van mijn laatste roman, die veel mooie recensies kreeg.
Betrapt is een Spaans kroegje!
Lezing over ´Feliz en de vergeten kinderen van Andaluz´ voor stampvolle zaal in een bibliotheek in Spanje. Feest om te doen! Kijk voor meer foto´s en recensies onder ´Feliz´ Belangstelling voor een lezing/signeersessie? Stuur een mailtje naar benbouter@gmail.com Feliz was een van de kanshebbers op de ECI-Literatuurprijs.
Kijk ook op youtube: ben bouter leest
Al jong een lezer en dromer...
Kijk voor meer onder het Tabblad Feliz. Het boek is uitgegeven door uitgeverij Aspekt.
Al een tijdje op 1 bij deze boekwinkel! De boekhandel zelf schreef over het boek: ´Het boek is uit en ik vind het wel een beetje jammer. Het verhaal heeft me heel erg geboeid, met stof tot nadenken!´ Kijk voor de achtergrond en recensies over dit boek onder het tabblad ´Feliz´.
Over Sculptuur: "Bouter is een meester in het ontwikkelen van het verhaal."(De Nederlandse Bibliotheek) " Het verhaal in prachtig en ontroerend. Zijn boeken verdienen een groter leespubliek." (De Leestafel) Klik op het tabblad naar keuze. Bijvoorbeeld voor de radio interviews CNieuwsradio) Er is een nieuwe, herziene uitgave van dit boek, als e-book.
Test je kennis! Kijk op tabblad 2139 weetjes.
Mijn boeken in goed gezelschap. Mijn eerste boek verscheen bij uitgeverij Kosmos en bereikte een oplage van 40.000 exemplaren. Mooi begin. KLIK OP EEN VAN DE TABBLADEN VOOR MEER INFORMATIE.
Dit boek was bij elke (internet)boekhandel te koop en staat stampvol met nuttige, gekke, praktische en boeiende weetjes. Allemaal gebaseerd op stapels boeken, tijdschriften en andere publicaties van vooraanstaande wetenschappers. Leuk om te lezen en zeer informatief! Echt een schat aan bruikbare informatie! Je zult je pagina na pagina verbazen. Dat deden wijzelf namelijk ook. Veel plezier!
Eerste versie onder een pseudoniem
kijk ook even op youtube ‘ben bouter leest’.