Ben Bouter

Opweg naar The London Book Fair...
Intussen heel wat boeken gesigneerd. Blijft leuk.
Theater Orpheus Apeldoorn

Zo maar wat weetjes

Openluchtvoorstelling tijdens schoolweek

Ik ben geboren in 1948 In Nootdorp. Volgde de lagere en middelbare school in Delft en (later) Rotterdam, deed toelatingsexamen voor de toneelschool en slaagde, maar liep toch liever eerst een jaar mee bij het Nieuw Rotterdams Toneel en maakte zo kennis met acteurs als Ko van Dijk, Eric Schneider, Pieter en Luc Lutz, Lies Franken en Richard Flink. Ik besloot uiteindelijk tot een andere koers.

Werkte als tekstschrijver, werd redacteur, hoofdredacteur en later directeur bij een uitgever van boeken en publiekstijdschriften. Werkte als verkoop directeur bij een groot farmaceutisch bedrijf voor natuurlijke (genees)middelen (A.Vogel) en werd directeur en mede-eigenaar van een uitgeverij. 
Ik bedacht een tv-programma voor de Avro, schreef stukjes voor Margriet en voor een radioprogramma voor jongeren en schreef een aantal boekjes over uiteenlopende onderwerpen,
soms onder pseudoniem, die in grote oplagen als bijlagen bij tijdschriften verschenen.

Vanaf de lagere school schreef ik samen met een vriend al toneelstukjes die we elke week opvoerden voor de klas.

Ik woonde in Nootdorp, Rotterdam, Maassluis, Landgraaf, Soest, Epe en opnieuw Soest. Sinds 2006 woon ik met Marise, mijn vrouw, in Spanje. We kregen samen drie kinderen en hebben twee kleinkinderen.

Er zijn inmiddels acht boeken van mij verschenen, waaronder vijf romans. De recensies zijn vrijwel allemaal lovend. Ik overdrijf niet, kijkt u zelf maar bij het boek van uw keuze.

Lezing over mijn boeken. Feest!
5 uur show met Viola Holt.
Lezing voor select gezelschap.
(Op de voorgrond) Tijdens de middelbare school.
Voordragen van gedichten ruim 50 jaar geleden.
Lezen, wat een enorme rijkdom.
We wonen midden tussen de wijngaarden van Spanje. Nu even onzichtbaar door de winterse ochtendmist.
Lezingen over mijn boeken, ik doe het graag.
Februari